Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umjesto kočnicu slučajno stisnuo gas i usmrtio dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak preminuo je jučer nakon što ga je ispred dječjeg vrtića Abbey Wood u Londonu u Toyoti Yaris pregazio umirovljenik. Dječaka je preko ceste za ruku vodila majka, a vozač je zbunjen zbog nesreće koju je netom prije doživio, slučajno dodao gas umjesto da je zakočio.

Tragično preminuli dvogodišnjak kojeg policija nije željela imenovati, izlazio je iz vrtića, a za ruku ga je držala trudna majka. Na njih je naletio vozač u Toyoti Yaris te ih srušio. 

Pročitajte i ovo Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

Stariji gospodin koji je upravljao vozilom prije nego što je udario dječaka i njegovu majku udario je u parkiranu Vauxhall Astru u blizini dječjeg vrtića u južnom Londonu. 

Zastrašeni prolaznici zatrčali su se djetetu i majci u pomoć, a Hitna ga je ubrzo odvezla u obližnju bolnicu u Londonu. 

‘Bilo je nevjerojatno, maleni i njegova majka upravo su izašli iz vrtića kada se manijak zaletio u njih. Izgledalo je kao da ne zna što radi. Zaposlenici vrtića i susjedi pokušali su pomoći, ali bilo je prekasno', rekao je svjedok. 

Njegova majka u osmom mjesecu trudnoće u nesreći nije ozlijeđena, a mališan je u bolnici podlegao teškim ozljedama.

'Naše su misli i molitve s obitelji tragično preminulog dječaka', rekao je ravnatelj vrtića Vince Lethbridge. 

'Vozač se sudario s parkiranim vozilom. Nakon toga je nastavio vožnju i umjesto kočnice slučajno stisnuo gas te udario dječaka i njegovu majku', rekao je policajac. 

Glasnogovornik policije potvrdio je kako je vozač ispitan na mjestu nesreće, ali nije uhićen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene