Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio na Facebooku

FOTO Šokirao se uvredom ispisanom na dobivenom računu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Adam Catanzarite odlučio je račun objaviti na Facebooku jer voditelje Appleove poslovnice nije napravio što je rekao napraviti kako bi popravio situaciju.

Gay kupac Apple proizvoda tvrdi da su mu u trgovini izdali račun koji je na sebi imao homofobnu uvredu. Adam Catanzarite je naime kupio slušalice u trgovini u Portlandu i uskoro uočio da na računu na mjestu gdje se unosi e-mail adresa kupca piše f@g.com (fag, odnosno peder), piše Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svađa u Zadru Za vožnju od šest kilometara taksist tražio 100 eura, čovjek odbio platiti: "Zovite policiju, a ja ću pričekati" Ilustracija neočekivani trošak Nema dalje: U restoranu joj naplatili prazan tanjur, stiglo objašnjenje vlasnika

FOTO Šokirala se viđenim na računu!

U intervjuu koji je dao za The Oregonian rekao je da ga je zaposlenik pitao njegovu e-mail adresu, ali on je dobio dati. Napisano nije primijetio u trgovini jer je kao i većina kupaca samo pospremio račun u ruksak. Tek je nekoliko dana kasnije otkrio znakove koje je protumačio kao uvredu. Telefonski je kontaktirao voditelja poslovnice, a onda se s njim susreo licem u lice. 'Činio se ljubazan i dovoljno razuman', rekao je Catanzarite i dodao da mu je pristao vratiti 29 dolara koliko je platio slušalice.

Fotografiju računa objavio je na svojoj Facebook stranici nekoliko tjedana kasnije uz poruku: 'Ovako stoje stvari. Appleov zaposlenik ovdje u Portlandu nazvao me pederom'. Objasnio je da je smatrao važnim podijeliti priču jer voditelj poslovnice nije učinio što je rekao da će učiniti kako bi popravio situaciju.

Petir izabrana u Odbor za ljudska prava: 'Ali ona je homofob desetljeća!'

'Iz prve ruke znam da je ovo primjer homofobnih uvjerenja i akcija koje dovode do toga da mladi ljudi naude sami sebi. Ova vrsta akcije nije u redu, posebno od kompanije koja se ponosi uključivanjem LGBTQ zajednice', objasnio je i zamolio prijatelje da status podijele kako bi pokazali da nigdje nema mjesta homofobiji te kako bi drugi razmislili gdje će trošiti svoj novac.

Glasnogovornik Applea rekao je da je upoznat s incidentom, ali odbio je daljnje komentare.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene