Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sotona šetao Woolseryjem?

Umirovljenica otkrila 'vražje otiske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prestarešena umirovljenica Jill Wade jučer je ispričala kako je otkrila vražje otiske. Oznake u obliku kopita bili su zastrašujući, a podsjetili su je na fenomen zabilježen 1855. godine. Jill se sada nada da će otkriti što stoji iza starog misterija.

Umirovljenica Jill probudila se i otkrila otiske kopita u snijegu u svom vrtu u Woolseryju, piše The Sun. 'Nisam mogla vjerovati, otisci stopala bili su u obliku rascijepljena kopita. Nije bilo nikakvih drugih oznaka u snijegu, voljela bih znati što je to bilo', rekla je Jill. Znanstvenici iz centra 'Forteagn Zooology' ispitali su metar i pol velike otiske između kojih je bio razmak od gotovo pola metra. Otisci su se podudarali sa 16 kilometara dugim tragom koji je pronađen u Devonu prije 154 godine, a koji su pripisani sotoni. Stručnjaci vjeruju da su oba traga mogla ostaviti životinje poput jelena, a kažu da će ovu zagonetku riješiti kroz daljnja istraživanja.

Pročitajte i ovo Jasminka Šoštarić Vanjak - 2 Volja, trud i upornost Ona je diplomirala, a svi mi iz toga možemo nešto naučiti: Jasminka (76) postala je magistra religijskih znanosti Umirovljenica velikog srca - 2 umirovljenica velikog srca Pogledajte priču o nesebičnoj frizerki Ani i beskućnicima: Jedino kad je ona s njima osjećaju da nisu istinski sami

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene