Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Prolaznici je spašavali

Beba ispala iz prtljažnika automobila u pokretu, djed nije ni primijetio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djed koji je upravljao automobilom tek je nakon intervencije ostalih vozača shvatio da mu je unuk ispao iz prtljažnika.

Umalo kobna situacija dogodila se u subotu na vrlo prometnoj cesti u kineskom gradu Suzhou kada je dvogodišnji dječak ispao iz vozila u pokretu kroz vrata prtljažnika.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Srećom, dječak je odmah ustao, no nova opasnost prijetila mu je od silnih automobila u prolazu zbog čega je suvozač iz jednog auta odmah priskočio u pomoć dok se vozilo iz kojeg je dječak ispao, a kojim je upravljao njegov djed, nastavilo kretati.

Djed je stao tek kad ga je netko, tko je vidio cijeli incident, dostigao na raskrižju i viknuo da mu je dijete ispalo iz automobila. Djed se tada okrenuo i shvatio da mu unuka nema na stražnjem sjedalu te se vratio po dječaka koji je bio u rukama slučajnih prolaznika.

Djed je kasnije objasnio kako je netko prije nekoliko dana udario u stražnju stranu njegova automobila zbog čega su se rasklimala vrata prtljažnika.

Ovaj je slučaj, srećom, dobro završio, no ako je itko sumnjao, eto mu još jedan dokaz da dječje sjedalice nisu izmišljene bez razloga.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene