Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Ultradesničari predlažu Šešelja za počasnog građanina Moskve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treba se braniti izvan svojih granica. Štiteći Šešelja, Rusija štiti svoj etnički i kulturni prostor od vanjske intervencije - mudruje Ilija Gorjačev.

Prijedlog ruskog Udruženja "Desna konzervativna alijansa" da se Vojislav Šešelj kojemu sude u Haagu za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, proglasi počasnim građaninom Moskve, stavljen je na dnevni red Povjerenstva ze dodjelu počasnih titula, potvrdio je agenciji Srna, šef moskovskog Povjerenstva Vladimir Platonov, a šef ureda za Balkan "Desne konzervativne alijanse" Ilija Gorjačev, dodaje kako će odluka o njihovom prijedlogu biti poznata u narednih mjesec dana.

Pročitajte i ovo Vojislav Šešelj Jačanje desnice Haški osuđenik Šešelj: "Spremni smo priskočiti Vučiću kako ne bi morao koalirati s izdajnicima" Vojislav Šešelj Poznat razlog U Haagu podignuta nova optužnica protiv Šešelja: Hoće li ga Srbija izručiti?

'Logično je da Moskva, kao posljednji bastion tradicionalizma u Europi, dodijeli Vojislavu Šešelju zvanje počasnog građanina. Optužbe protiv njega za ratne zločine su pokušaj nametanja Srbiji osjećaja krivice i da joj se diktira volja novog liberalnog establišmenta Europske Unije. Balkan je za njih uvijek bio poligon za razradu tehnologije. Danas oni sude Šešelju, a sutra će stvoriti još jedan tribunal za "ratne zločine" na Kavkazu. Tamo će tražiti i ruske političare. Treba se braniti izvan svojih granica. Štiteći Šešelja, Rusija štiti svoj etnički i kulturni prostor od vanjske intervencije', mudruje Ilija Gorjačev. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene