Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarnost iz Ukrajine

FOTO Na predsjednikovom imanju pronađene razapete ptice?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski mediji objavili su fotografiju sokolova razapetih na križu koji su navodno pronađeni na imanju Viktora Janukoviča. Od te su fotografije društvenim mrežama i pojedinim ukrajinskim medijima krenule glasine kako se ukrajinski predsjednik bavi kojekakvim ritualima uključujući i crnu magiju.

Na posjedu ukrajinske predsjedničke rezidencije u kojoj je do nedavno živio Viktor Janukovič uz luksuz su navodno pronađene i bizarne stvari koje su pokrenule neke nove glasine, piše Censor.net.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Kao da nije bilo dovoljno pronaći grijanu plažu, zlatnu toaletnu školjku i ostale 'ukrase' u rezidenciji koja više odaje sliku ekonomskog rasta, a ne totalnog socijalnog kolapsa u zemlji, Ukrajinci su na posjedu navodno otkrili i razapete ptice.

Pojedini mediji sada nagađaju kako se Janukovič, deklarirani vjernik pravoslavne crkve, zapravo vrlo strastveno bavio crnom magijom, a glasine o takvim njegovim aktivnostima nezaustavljivo se šire društvenim mrežama.

VIDEO Nadzorne kamere snimile Janukovičev bijeg?

Nakon dramatičnog dana, tko vlada u Ukrajini?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene