Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proruski istok

Ukrajina: U raketnoj paljbi na autobus ubijeno 11 civila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ti se smrtni slučajevi dodaju poginulom ukrajinskom vojniku i trima civilima u Donjecku i regiji, o čijoj je pogibiji javljeno tijekom jutra.

Jedanaest civila ubijeno je u utorak u bombardiranju barikade ukrajinske vojske pri čemu je pogođen autobus na proruskom separatističkom istoku, a radi se o najkrvavijem napadu nakon primirja 9. prosinca.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Podaci su porasli tijekom noći s utorka na srijedu na 11 mrtvih jer je jedna žena preminula od ozljeda u bolnici, po regionalnoj upravi Donjecka.

Najmanje šest mrtvih civila i 20 ranjenih na istoku Ukrajine

Ti se smrtni slučajevi dodaju poginulom ukrajinskom vojniku i trima civilima u Donjecku i regiji, o čijoj je pogibiji javljeno tijekom jutra, dan nakon neuspješnih pregovora u Berlinu oko organiziranja mirovnog summita s ukrajinskim, ruskim, njemačkim i francuskim čelnicima.

Do drame je došlo blizu barikade ukrajinske vojske na strateškoj cesti koja povezuje separatističko uporište Donjeck i Mariupol, na obalama Azovskog mora, zadnji veliki grad na istoku pod nadzorom ukrajinskih vlasti.

'Život u Donjecku je sada nenormalan. Ljudi su naoružani, čuje se pucnjava'

Na fotografijama koje je objavila vojska vidi se autobus bez stakala s tijelima žena u unutrašnjosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene