Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usprkos primirju

Ukrajina: Tri vojnika poginula u napadu separatista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad na položaj pripadnika vladinih antiterorističkih snaga dogodio se usprkos primirju

Trojica ukrajinskih vojnika poginula su u subotu kada su proruski separatisti lakim oružjem i minobacačima napali njihov položaj blizu Slavjanska na istoku zemlje, rekao je glasnogovornik vojske.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Napad na položaj pripadnika vladinih antiterorističkih snaga dogodio se usprkos primirju koje je ukrajinska vlada u petak produljila do ponedjeljka kasno navečer.

Putin pozvao na produljenje primirja: 'Nadamo se da nam za to neće trebati oružje'

'U pucnjavi (pobunjeničkih) boraca na položaj blizu Slavjanska poginula su trojica pripadnika ukrajinskih snaga, a jedan je ranjen', rekao je glasnogovornik Oleksij Dmitraškovski, a prenijela novinska agencija Interfax.

Predsjednik Petro Porošenko proglasio je produljenje primirja u petak kasno navečer, dijelom na traženje nekih europskih čelnika, pošto se vratio u Kijev iz Bruxellesa gdje se održavao summit Europske unije na kojemu je potpisao povijesni sporazum o slobodnoj trgovini. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene