Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provalnik uhićen

Ukradeni kompjutori iz kuće Stevea Jobsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 60.000 dolara vrijedni kompjutori i osobni predmeti ukradeni su iz Palo Alta, doma preminulog utemeljitelja Applea, Stevea Jobsa, objavio je u utorak CNN.

Kariem McFarlin (35) iz Alamede uhićen je i optužen za krađu te za prodaju ukradenih stvari, izjavio je Scott Tsui, zamjenik okružnog tužitelja u Santa Clari. Provala se dogodila 17. srpnja, iako su pojedinosti krađe i uhićenje McFarlina 2. kolovoza objavljeni tek u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

>> 'Steve Jobs bi poludio da je ovo vidio'

'Kuća se prošloga mjeseca obnavljala, ali u to vrijeme nikoga u njoj nije bilo', rekao je Tsui. On nije želio reći jesu li kompjutori pripadali Jobsu ili članovima njegove obitelji. Tužitelj je kazao kako McFarlin vjerojatno nije ni znao čiju kuću pljačka.

Jobs, dugogodišnji direktor Applea, umro je prošlog listopada u 56. godini nakon borbe s rakom. U dvokatnici obloženoj crvenim ciglama živio je sa suprugom Laurene Powell i troje djece. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene