Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanska mladež

Uhvatili 4 djevojčice s alkoholom koji bi 'oborio' 7 odraslih žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su još dobrano ispod dobi u kojoj im se smije poslužiti alkohol u kafićima, četiri 16-godišnjakinje iz Velike Britanije policija je uhvatila s nevjerojatnom količinom alkohola, kojeg su namjeravale popiti u jednoj noći.

Pet boca votke, tri velike boce cidera i četiri velike boce likera, 'plijen' su kojeg je policija u Gloucesteru pronašla kod četiri navedene djevojčice, prenosi Daily Mail. Ta količina alkohola dovoljna bi bila da sedam odraslih žena obori s nogu.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Slika nije dostupna osvojili srebro Hrvatsku kampanju koja je hakirala Supertalent show Nove TV prepoznao njujorški Graphis

Da stvar bude gora, nakon što su oduzeli alkohol od četiri navedene tinejdžerice, policajci iz Gloucestera zaustavili su i skupinu 13-godišnjih djevojčica, koje su sa sobom imale tri boce pive i bocu votke.

Policija traga za muškarcem za kojeg se vjeruje da je maloljetnicama kupovao alkohol iz lokalnog supermarketa. Članovi gradskog vijeća ovakve su izvještaje iz policije primili sa zabrinutošću. 'Šokantno je čuti da su te djevojčice imale sa sobom toliku količinu alkohola. Zadovoljni smo što je policija proaktivno djelovala u tom smislu', rekao je Paul James, predsjednik gradskog vijeća Gloucestera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene