Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinut lanac

Uhićeno skoro 90 Roma dilera droge i oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 90 osoba uhićeno je u dvjema različitim operacijama talijanske policije za borbu protiv droge na jugu zemlje, u Kalabriji, te na otoku Sardiniji.

'Uhitili smo 67 osoba i tražimo još šest', izjavila je glasnogovornica policije Catanzara, na Kalabriji, dodajući da su te osobe optužene za krijumčarenje droge i oružja, pokušaje ubojstva i iznuđivanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

>> Uhićeno 16 članova Camorre, među kojima i sestre Aprea

'To su talijanski državljani romskog podrijetla', istaknula je ona, navodeći da je dotična banda, koja je obuhvaćala brojne žene uhićene tijekom operacije, prodavala kokain i heroin u četvrtima predgrađa Catanzara.

Na Sardiniji su karabinjeri uhitili 19 osoba upletenih u krijumčarenje droge između tog otoka, Kalabrije, Španjolske i Belgije. Stotine članova snaga reda sudjelovalo je u toj operaciji, rekli su lokalni dužnosnici. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene