Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Juppe ocijenio

'Uhićenje Strauss-Kahna imat će posljedice za ugled Francuske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski ministar vanjskih poslova Alain Juppe ocijenio je da će uhićenje Dominiquea Strauss-Kahna u New Yorku sigurno imati posljedice po međunarodni ugled Francuske.

'To je sigurno događaj od velike važnosti za Dominiquea Strauss-Kahna samog i njegovu obitelj, zatim za Socijalističku stranku i za ugled Francuske u Međunarodnom monetarnom fondu' kojemu je Strauss-Kahn glavni direktor, rekao je šef francuske diplomacije. 'U fazi smo ustanovljenja istine, na američkom je pravosuđu da ustanovi činjenice i objelodani istinu", dodao je Juppe. 'No, ne prejudicirajmo rezultat istrage', dodao je on.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O ugledu Hrvatske Karamarko: Ovo je dramatiziranje uoči izbora Slika nije dostupna Najuglednija Kanada Pogodite koja je najuglednija zemlja na svijetu: Hrvatska nije, nje ni nema na tom popisu...

>> VIDEO: Strauss-Kahna priveli pred sud s rukama na leđima

Ministar smatra da će se u očekivanju razvoja istrage 'skupine G8 i G20 organizirati i osigurati zamjenu na čelu MMF-a'. Francuska organizira 26. i 27. svibnja summit G8 u Deauvilleu te summit G20 u studenom u Cannesu.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene