Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentari iz Srbije

'Hrvatska uhitila bivšeg premijera, sada i gradonačelnika Zagreba'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićenje gradonačelnika Zagreba Milana Bandića osumnjičenog za korupciju izazvalo je u nedjelju veliku pozornost u beogradskim elekroničkim medijima.

“Hrvatska na nogama: Uhićen gradonačelnik Zagreba i još 18 osoba!”, istaknuo je kao udarnu vijest na naslovnici svog portala tabloid Kurir, koji u tekstu kombinira izvješća o uhićenju hrvatskih medija, objave na društvenim mrežama i izvore domaćih agencija.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Čeka ga i glazbeni program Srbija sprema veliki doček za "čeličnog prijatelja": Vina će mu služiti Vučić osobno Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..."

Bandićevo uhićenje među prve je tri vijesti i na portalima listova Blic i Večernje novosti, koji su kao povod akcije USKOK-a istaknuli korupcijske afere i zloporabu položaja, podsjećajući ukrako i na Bandićev politički put do mjesta prvog čovjeka Zagreba.

FOTO - Bandić prenoćio u policiji, istražitelji satima u njegovom stanu tragali za dokazima

“Tko je Milan Bandić”, naslov je na portalu B92 koji donosi detaljan politički životopis zagrebačkog gradonačelnika, istaknuvši da mu je u tijeku peti mandat, te da je “već dulje vrijeme u sporu s premijerom Zoranom Milanovićem”, podsjećajući na kaznenu prijavu koju je Bandić protiv hrvatskog premijera podnio optužujući ga za uvrede tijekom izborne kampanje.

U komentarima na društvenim mrežama se, među ostalim, podsjeća da je “Hrvatska uhitila i bivšeg premijera”, a “sad i gradonačelnika Zagreba”. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene