Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica osumljičenih

Uhićeni huligani zbog prijetnji smrću novinarki B92

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela huligane koji su na utakmici Partizan - Šajhtor prizivali na ubojstvo novinarke Brankice Stanković. Goran Klještan (33) i Aleksandar Perišić (28) uhićeni su sinoć, a Milan Gudović( 23) jutros.

Predsjednica Ustavnog suda Srbije Bosa Nenadić navodi kako upravo taj sudi traži dokaze za zabranu navijačkih skupina i da zato izgleda tako spor.

Pročitajte i ovo Marin Galić, Sveučilište Sjever Neredi navijača Nakon Torcidinog napada na policiju, reakcije iz Hajduka još nema: "Svi se boje reagirati, na tom području jedino Katolička crkva ima veći utjecaj" Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari"

Ona u intervju 'Politici' tvrdi kako ta naizgledna sporost ne treba biti razlog da ostali državni organi prema članovima udruženja čije je djelovanje pod ovlastima Ustavnog suda, a koji krše Ustav i zakon poduzmu sve propisne mjere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene