Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na ispitivanju

Privedeni djed i ujak kod kojih se krio masovni ubojica iz Mladenovaca: Primili ga u kuću jer sutra slave krsnu slavu?

Mjesto Dubona
Mjesto Dubona Foto: Tom Dubravec/Cropix
U pucnjavi koja se noćas dogodila u Mladenovcu ubijeno je osam osoba, dok je ranjeno njih 13. Ubojica Uroš B. jutros je uhićen, a skrivao se kod rođaka, koji su uhićeni.

Pripadnici Ministarstva unutrarnjih poslova nakon opsežne potrage jutros su uhitili Uroša B. (21) u okolini Kragujevca u selu Vinjište, a nalazio se kod rođaka.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen? Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Članovi obitelji, djed i ujak, koji su pružili utočište osumnjičenom iz Mladenovca za masovno ubojstvo osam i ranjavanje 14 ljudi su privedeni, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policijska akcija "Nekad je potrebno uzeti pravdu u svoje ruke": Uhićen vehabija u Beogradu koji je vježbao pucanje i pozivao na kaos

Pročitajte i ovo Napadač iz Mladenovca Uhićen je Tko je Uroš B.? Masovni ubojica živio je sam i bio nezaposlen: "On je oduvijek bio čudan"

Kako se doznaje, ta je obitelj trebala sutra proslaviti krsnu slavu, pa su ga zbog toga primili u svoj dom.

U pucnjavi kod Mladenovca ubijeno je osmero ljudi, a više ih je ranjeno. Na terenu je cijelu noć bila specijalna i interventna policija. Napadač Uroš B. uhićen je jutros kod Kragujevca.

U Duboni kod Mladenovca stradali su policajac M. P. (22) i njegova sestra K. P. (19) te D. T. (25). Na drugom području, smederevskom, stradali su M. M. (18), N. S. (21), L. M. (20), N. M. (15) i A. M. (18).

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene