Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Beogradu

Uhićen vozač automobila koji je pokosio djevojku u pješačkoj zoni u središtu Beograda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija uhitila je vozača osumnjičenog da je rano jutros automobilom u punoj brzini uletio u pješačku zonu u središtu grada i teško ozlijedio jednu djevojku.

Tridesetogodišnjak, koji je automobilom Ford fokus uletio u pječaščku zonu, i sam je ozlijeđen u ovom incidentu nakon što je vozilom udario u metalni stub, a poslije ukazane liječničke pomoći uhićen je i po nalogu tužiteljstva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac i Željko Cvrtila - 1 Za Dnevnik Nove TV Stručnjak za sigurnost tvrdi: "Turudić je odmah trebao dobiti zaštitu, sada su na potezu SOA i policija" Ivan Turudić susjedi uznemireni Propucan automobil Ivana Turudića! Javila nam se njegova supruga: ''Ne zovite ga da i vama ne opsuje''

Incident se dogodio jutros oko sedam sati, a tijekom dana mediji su objavili nekoliko verzija ovog događaja, a potom i video-snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako u punoj brzini automobil ruši djevojku i nastavlja 'kositi' stolove lokala u Zmaj Jovinoj Ulici.

Srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović rekao je u subotu popodne da nema naznaka da se radi o terorističkom djelu, te da je policija "imala neke informacije... da je to možda čin osvete".

Nekoliko očevidaca izjavilo je da su vozača koji je Fordom uletio u pješačku zonu uz Knez Mihajlovu ulicu prethodno maltretirala petorica mladića, te da je on, vjerojatno u namjeri da im se osveti, sjeo za volan i pojurio ih ulicom.

Svjedoci su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih pregazio", dok agencija Tanjug prenosi kako su petorica mladića prethodno tukla i maltretirala vozača i da je on "jurio za njima kad je uletio u pješačku zonu".

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 priomila alkohola u krvi, a očekuje se da će istraga otkriti više detalja i okolnosti koje su bile povod ovom incidentu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene