Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uhićen Trbosjek iz Ipswicha?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija uhitila je 37-godišnjeg muškarca pod sumnjom da je ubio pet prostitutki. Osumnjičeni je uhićen rano jutros u svojem domu u malom mjestu Trimley, koji se nalazi nekoliko kilometara jugoistočno od Ipswicha.

Vijest o uhićenju objavio je detektiv Stewart Gull. 'Muškarac u dobi od 37 godina uhićen je jutros u 7 sati i 20 minuta, u svojoj kući u Trimleyu' objavio je Gull.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još uvijek nema osumnjičenih Raste broj žrtava njujorškog 'Jacka Trbosjeka': Pronašli nove ostatke Slika nije dostupna Policija potvrdila smrt Paule Clennell

'Uhićen je pod sumnjom da je ubio pet žena, Gemmu Adams, Taniu Nicol, Annelie Alderton, Paulu Clennell i Annett Nicholls.'

Muškarac je trenutačno u pritvoru u policijskoj postaji u Suffolku gdje će biti ispitan o okolnostima vezanim za ubojstva. 

Gull nije želio reći u kojoj je postaji uhićeni muškarac, niti odati detaljnije podatke o uhićenju. 

Istraga na ovom slučaju izvršila je pritisak na jednu od najmanjih policijskih postaja u Engleskoj, pa je iz ostatka Britanije u Suffolk poslano čak 340 istražitelja kako bi pomogli 160 lokalnih istražitelja koji su već radili na slučaju. 

Policija je objavila kako je od građana dobila čak 10 tisuća poziva građana koji su nudili različite informacije o mogućem ubojici. 

Tom Stephens, djelatnik u lokalnom supermarketu izjavio je za Sunday Mirror kako ga je policija ispitala već četiri puta, jer je poznavao sve ubijene djevojke i nema nikakav alibi. Izrazio je bojazan da će ga zbog toga i uhititi. No ustrajao je na svojoj tvrdnji kako s ubojstvima nema nikakve veze. nadodao je također kako je bio dobar sa djevojkama, te da je s vremenom postao njihov 'zaštitnik'.

Policija je odbila objaviti ime uhićenog, no zbog članka u Mirroru mediji sada pretpostavljaju kako se radi upravo o Tomu Stephensu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene