Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Batlera čeka zatvorska kazna

Uhićen pedofil koji je žrtve vodio na čaj kod Kraljice Majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je kraljevski batler i pedofil koji je žrtve vodio na čaj kod Kraljice Majke. Paul Kidd je priznao seriju seksualnih djela,a sada ga očekuje najmanje šest godina zatvora.

55-godišnjak iz Manchestera, radio je kao batler za Kraljicu Majku od 1979. do 1984. godine. Dječaka kojeg je doveo na čaj s Kraljicom Majkom, tijekom jednog od njezinih druženja s prijateljima, zlostavljao je od njegove 14 godine. Uhićen je nakon što je jedna njegova žrtva pročitala članak i njegovu izjavu o godišnjici smrti Lady Di. Kidd se hvalio svojim kraljevskim vezama te internetskom stranicom o kraljevskim batlerima što je njegovu žrtvu dovelo do policije.

Pročitajte i ovo Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Predsjednik odbija optužbe Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Paul Manafort (Foto: AFP) Dvije najteže bankovne prevare Bivši voditelj Trumpove kampanje osuđen zbog financijskih malverzacija

Paul je jednu od žrtava upoznao i s 56-godišnjim prijateljem Davidom Hobdayem, koji je također priznao krivnju za nekoliko seksualnih prekršaja, prenosi The Sun.

Paulova žrtva, muškarac kojem je sada 40 godina, optužio je Kidda za dugogodišnje zlostavljanje u njegovom domu početkom 1980. godina, kada je imao 13 godina. Ubrzo je pokrenuta istraga i pronađeni su dokazi o zlostavljanju, među kojima i oko 18 tisuća fotografija nepoznate djece na računalu te video snimke zlostavljanja mladića iz 2006. godine.

Kaznena djela počinio dok je radio za Kraljicu Majku i u razdoblju od 2005. do 2008. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene