Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u šoping centru

Uhićen osumnjičenik za petero poginulih u trgovačkom centru u državi Washington

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičeni za pucnjavu u trgovačkom centru Cascade Mall u državi Washington, u kojoj su poginule četiri žene i jedan muškarac, uhićen je dan nakon napada.

Glasnogovornik policije američke savezne države Washington Keith Leary je u telefonskom razgovoru izvijestio da je osumnjičeni pritvoren, no odbio je objaviti pojedinosti.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Slika nije dostupna Ima ranjenih VIDEO Užas u Americi: Zapucao na više od 200 ljudi okupljenih ispred šoping-centra, brojni ranjeni

Televizijska postaja Komo izvijestila je na Twitteru da je osumnjičeni uhićen u Oak Harboru, oko 30 milja (48 km) jugozapadno od Burlingtona, gdje se dogodila pucnjava.

Smatra se da je osumnjičeni, čije ime nije objavljeno, u trgovačkom centru u Burlingtonu počeo u petak pucati oko 7 sati po lokalnom vremenu.

Iako je isprva u trgovačkom centru bio bez puške, kasnije su ga nadzorne video kamere snimile dok je mahao oružjem, izvjestio je poručnik Chris Cammock iz policijske postaje Mount Vernon.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene