Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Laboratorijski tehničar pod sumnjom

Uhićen optuženi za ubojstvo studentice na Yaleu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laboratorijski tehničar na Medicinskom fakultetu sveučilišta Yale, u američkoj saveznoj državi Connecticut, Raymond Clark III, u četvrtak je uhićen pod sumnjom za ubojstvo studentice Annie Le, čije je tijelo u nedjelju nađeno u udubini u zidu laboratorija.

Ubojstvo na jednom od najuglednijih sveučilišta u SAD-u, praćeno okolnošću da se u nedjelju trebalo održati vjenčanje ubijene Annie Le, izazvalo je ogromnu pozornost američkih medija. Uhićeni Raymond Clark III, ranije nije imao kaznenih prijava, kazali su dužnosnici suda u New Havenu, u američkoj saveznoj državi Connecticut.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osumnjičenik pušten Studentica s Yalea umrla je od gušenja, a u zid je skrivena Slika nije dostupna Osumnjičen kolega iz laboratorija Studentica s Yalea ubijena zbog neuzvraćene ljubavi?

>> Studentica s Yalea umrla je od gušenja, a u zid je skrivena

Uhićenom Clarku, koji od početka istrage odbija odgovarati na pitanja istražitelja, u petak je sud odredio jamčevinu od tri milijuna dolara. Clark je podvrgnut DNK ispitivanju, a policija je objavila da ima više od 250 materijalnih dokaza za potporu optužnici. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene