Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Firenci

BIZARNO UBOJSTVO Uhićen Talijan, osumnjičen da je mučki ubio prostitutku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je muškarac osumnjičen za mučenje i ubojstvo 26-godišnje rumunjske prostitutke u Firenci.

U četvrtak je uhićen Riccardo Viti, osumnjičen da je mučio, ubio i ostavio uz cestu ruku raširenih i svezanih ljepljivom vrpcom, kao da je razapeta, 26-godišnju prostitutku. 55-godišnji vodoinstalater priznao je da je ubojica koji je razapeo prostitutku, priopćila je policija, piše Ansa.it.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputili važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija kaže da je identificirala muškarca na temelju izvještaja brojnih žena koje je silovao. Njegovi susjedi kažu da je veoma pristojan, ali čudan i infantilan.

Osumnjičen je za najmanje četiri ubojstva u posljednjih deset godina. Ubijena 26-godišnja Andree Cristine Zamir još je jedna u nizu prostitutki koje su ubijene i svezane na području Firenze u proteklim godinama, no ono po čemu je njen slučaj specifičan jest činjenica da je Andreino tijelo pronađeno na području kojim je između 1968. i 1985. godine ubijao najzloglasniji talijanski serijski ubojica - Monstrum iz Firence koji nikada nije otkriven.

Ubija žene, zlostavlja njihova mrtva tijela i ostavlja ih uz cestu: Je li se vratio zloglasni serijski ubojica?

Ubijeno je 16 osoba u 8 dvostrukih ubojstava. Radilo se mahom o ljubavnim parovima koji su izmjenjivali nježnosti u automobila. Većina njih ubijena je tik pred klimaks. Svi osim jedne žrtve unakaženi su nakon ubojstva. Jednu ženu izbo je 97 puta po grudima i spolovilu da bi je kasnije napastovao granom vinove loze. Mnogim ženskim žrtvama odrezao je grudi i spolovila i odnio sa sobom.

Tijekom godina nekoliko je osoba uhićeno pa čak i osuđeno za ova ubojstva, no svaki put su na koncu bili pušteni jer su se nova ubojstva dogodila dok su oni bili u zatvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene