Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen mafijaš odgovoran za pokolj u Duisburgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je 36-godišnjeg Francesca Vottarija, kojega se smatra odgovornim za pokolj u njemačkom gradu Duisburgu 15. kolovoza, kada je došlo do sučeljavanja mafijaških klanova iz mesta San Luca, na jugu Italije, u kojemu je poginulo nekoliko osoba.

Za Vottarijem, kojega istraga smatra šefom istoimenog mafijaškog klana kriminalne organizacije 'ndrangheta', traga se od 30. kolovoza zbog međumafijaških obračuna u kojima je u proteklih godinu dana ubijeno jedanaest osoba, od kojih šest u Duisburgu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Slika nije dostupna Uhićen Salvatore Coluccio Talijanska policija uhitila šefa kalabrijske mafije

Policija ga je pronašla u njegovu stanu u mjestu San Luca. 

Motreći od kraja kolovoza na zgradu u kojoj je stanovao, policija je u petak u blizini stana uočila njegovu suprugu te odlučila upasti otkrivši u njemu mafijaškog sefa.

Policija je pretresla stan već 25. rujna, u kojemu je otkrila i pravi bunker-sklonište. Uhićeno je 47 osoba, od kojih devet žena, povezanih sa sukobima obitelji Nirta i Strangio za prevlast nad teritorijem i u poslovima krijumčarenja droge, oružja i iznuđivanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene