Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog zavjere

Uhićen bivši šef službe sigurnosti tuniskog predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši šef službe sigurnosti svrgnutog tuniskog predsjednika Zin El Abdin Ben Alija, general Ali Seriati uhićen je, objavljeno je iz izvora bliskog vlastima u Tunisu.

Njega se sumnjiči 'za zavjeru protiv unutarnje sigurnosti države, poticanje na počinjenje zločina i naoružavanje te izazivanje nereda', rekao je taj izvor javnoj tuniskoj televiziji. Vlasti sumnjaju da su neki pripadnici tajne službe pod vodstvom generala Seriatija odgovorni za izazivanje nereda na ulicama glavnog grada.

Pročitajte i ovo Prizori na ulicama 16 ljudi ubijeno Izvanredno stanje u još jednoj zemlji! Na ulicama neredi, pljačke, ima mrtvih Neredi u Njemačkoj Paklena noć VIDEO Veliki neredi u Njemačkoj, gorio dom za umirovljenike: Više od 300 uhićenih, ozlijeđeni policajci

>> Tunis: Preminuo francuski fotograf ozlijeđen u nemirima

>> Nakon burne noći stanje u Tunisu se smirilo

Policijski sat pomaknut je za jedan sat kasnije u nedjelju u cijelom Tunisu kako bi se povećala sigurnost, objavila je agencija TAP citirajući službeni izvor. Neimenovani službeni izvor istaknuo je da su zadržane ostale mjere izvanrednog stanja stanja: zabrana okupljanja na javnom mjestu tri ili više osoba i dopuštenje snagama reda da pucaju na osobe koje bježe sa kontrolnih točaka.

Saudijske vlasti u nedjelju su držale u potpunoj tajnosti podatke o boravku u njihovu kraljevstvu tuniskog predsjednika Zin El Abdin Ben Alija koji je pobjegao iz svoje zemlje pod pritiskom nezadovoljnog naroda. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene