Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gnjevna žena

Ugrizla supruga za penis jer nije htjela seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charris Bowers uhićena je jer supruga ugrizla za penis. Ova 27-godišnjakinja optužena je za napada jer je tijekom oralnog seksa, supruga ugrizla za penis. Kaže kako je to napravila jer nije htjela voditi ljubav s njim.

Navodni se napad dogodio u subotu navečer u njihovoj kući u Deltoni, na Floridi. Pomalo u pripitom stanju, supruga se upustila u oralno zadovoljavanje svog supruga, no umjesto zadovoljstva, on je doživio bol. Supruga ga je snažno ugrizla za penisi i nije ga puštala, prenosi The Sun.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna liječnici nisu mogli pomoći Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) horor u sad-u Oteo ju i htio silovati, a ona mu odgrizla penis i zabila nož u stražnjicu pa krvava pobjegla na ulicu

Iako je molio da prestane nije odustajala pa je na kraju suprug udario po licu. Tada je i ona je počela udarati njega, a tučnjavu su nastavili još neko vrijeme, nakon čega je muškarac pobjegao. 

Charris je izjavila kako nije htjela seks pa je supruga ugrizla da bi ga otjerala od sebe. Kada je policija vidjela razmjer ozljeda na penisu njezina supruga Delou Bowersa podigli su optužnicu. Charris je ipak nakon noći provedene u zatvoru puštena uz jamčevinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene