Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Cijelo selo zna'

BORBA ZA EGZISTENCIJU Udala se za svekra zbog mirovine od 800 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova 43-godišnjakinja nije izoliran slučaj, jer se mnoge obitelji ovako odluče boriti za egzistenciju.

'Muž je bez posla, ja bez posla. Živimo od svekrove mirovine. Sjeli smo da se dogovorimo, ja ću brinuti o njemu dok ne umre, drugo se ništa nije promijenilo', ispričala je za srbijanske medije 43-godišnja M.M., prenosi Telegraf.

Ona se razvela od muža i po dogovoru se udala za 72-godišnjeg svekra kako bi naslijedila njegovu mirovinu od 800 eura. Ovakvih slučajeva je sve više u Srbiji, a građani im pribjegavaju da bi si u teškoj financijskoj situaciji osigurali barem neke prihode. Prema zakonu nijedan matičar ne bi stvarno trebalo odobriti takav brak bez prethodne dozvole suda, ali praksa je često drugačija.

Serijska udavača: U tri godine udala se devet puta

M.M. se službeno razvela od muža kada se vratio iz inozemstva gdje nije uspio pronaći sezonski posao, a zatim se preudala. Tamošnjim je novinarima ispričala da ne smatra da je učinila nemoralan čin jer se izborila za kakvu takvu egzistenciju, ali je sram jer cijelo selo u kojem živi zna što je učinila.

'Između mene i svekra se ništa nije dogodilo, spavam s mužem u istoj sobi, funkcioniramo kao par, a po selu se samo nagađa je li još nešto bilo. Zašto bi propala mirovina iz inozemstva koju je svekar imao, a niti muž niti ja ne radimo', ispričala je svoju priču.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene