Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirala Argentinu

Udaje se za ubojicu vlastite sestre blizanke: 'On ne bi mrava zgazio!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Edith Casas (22) zaručila se za čovjeka koji trenutno guli zatvorsku kaznu zbog ubojstva njezine sestre blizanke. Kaže da ubojica ne bi ni mrava zgazio.

Victor Cingolani trenutno u argentinskom zatvoru odrađuje 13-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva svoje djevojke Johane Casas (19). Osuđen je da je u nju još u kolovozu 2010. godine, nekoliko dana uoči njezina rođendana, ispalio dva smrtonosna hica iz vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Ilustracija najkraći u povijesti? Bili su u braku samo tri minute: Mlada se naljutila zbog jedne mladoženjine rečenice i dobila poništenje braka

>> Svećenik don Vito na misi najavio svoje vjenčanje

Ovih je dana argentinsku javnost šokirala vijest da je Edith Casas (22), Johanina sestra blizanka, u ubojici vlastite sestre pronašla ljubav svog života. Zaručila se i s njim je već dogovorila vjenčanje, za što im je matični ured u gradići Pico Truncadu na jugu Argentine dao i dozvolu.

Ceremonija bi se trebala održati u tamošnjem zatvoru, pod uvjetom da je Edithina majka nekim čudom ne zaustavi. Kako prenosi Sky News, Marcellina Casas svoju kćer, za koju tvrdi da je izdala obitelj, želi poslati na psihijatrijski pregled jer vjeruje da je poludjela.

S druge strane, Edith odmahuje rukom tvrdeći da vrlo dobro zna u što se upušta te da joj psihijatar ne treba. Uvjerena je u Victorovu nevinost i kaže da ni mrava ne bi zgazio. Kao i gotovo svaki osuđenik, Victor također tvrdi da nije kriv i dodaje: Volio sam Johanu, ali volim i Edith. Imam prekrasnu zaručnicu i vjenčat ćemo se.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene