Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks skandal u školi

Učiteljica optužena zbog lezbijske afere s učenicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica iz Kalifornije optužena je za zlostavljanje djeteta u navodnoj lezbijskoj aferi s učenicom. Posljednji je to od niza školskih seks skandala koji u zadnje vrijeme pogađaju SAD.

Prema navodima tamošnjih medija, 31-godišnja učiteljica Megan Sainsbury imala je vezu sa 17-godišnjom učenicom koja je trajala oko 18 mjeseci. Par je navodno izmjenjivao poljupce i nježnosti, te sms poruke ljubavnog sadržaja, no nema konkretnih dokaza da je došlo do ikakvih seksualnih radnji.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti" Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

Policija je navela kako je učiteljica svojoj priležnici kupila čak i novi mobitel kako bi ostale u kontaktu. Nije poznato kako je afera izbila u javnost.

Megan Sainsbury bila je učiteljica tjelesnog odgoja i trenerica košarke u srednjoj školi u Saratogi. Na sudu će se morati suočiti optužbama za zlostavljanje djeteta. Treći je to takav slučaj u kalifornijskim školama u samo tri tjedna. Tako je učiteljica Rita Brum imala vezu sa 17-godišnjom, a njezina kolegica Abigail Holloway aferu s 13-godišnjom učenicom koja je navodno trajala nekoliko godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene