Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Učitelj umro pred učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je doživio srčani udar, učitelj Ivan Colbert, jučer se srušio i umro u razredu ispred svojih učenika u školi Grove School u Creweu u Velikoj Britaniji.

Pozvana je hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu. No, unatoč pokušajima da ga se oživi, 45-godišnji učitelj na žalost nikada nije došao k svijesti. Zaprepašteni učenici ispričali su kako je njihov učitelj jučer kao i svakoga dana bio vedrog raspoloženja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od posljedica moždanog udara Umro legendarni radijski DJ Ivan Balent Tratinčica Slika nije dostupna Trčao za tramvajem Zagreb: 17-godišnjak se srušio na ulici i umro

Nakon što je ušao u učionicu i sjeo na stolac Colbert se jednostavno srušio držeći se za prsa, te se onesvjestio. 

Učenici su mu pokušali pružiti prvu pomoć i pozvali hitnu koja ga je odvezla u bolnicu Leighton oko 13 i 30. Ubrzo nakon toga liječnici su proglasili smrt. 

'S nama se smijao i šalio i odjednom je završio na podu. Bio je veoma popularan i slagao se sa svim učenicima. Bio je najbolji učitelj kojeg smo imali i jako će nam nedostajati', rekao je jedan učenik koji je u vrijeme Colbertova infarkta bio u učionici. 

Colbertovi kolege također su u šoku. Rekli su kako se nekoliko dana žalio da se ne osjeća najbolje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene