Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad ispred škole

Učenik profesorici slomio kuk zbog jedinice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesoricu matematike u Gimnaziji u Vladičinom Hanu u Srbiji, nogom je udario učenik prvog razreda i slomio joj desni kuk i nadlakticu.

Incident se dogodio u petak, a pretučena 59-godišnja Dikica Ilić operirana je u bolnici u Nišu. Učenik S. A. čekao je profesoricu poslije nastave te je napao, a profesorica pretpostavlja da je bio ljut jer mu je zaključila jedinicu, piše Blic.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

'On je inače imao mnogo izostanaka, i pored jedinice iz mog predmeta imao je i iz drugih. Poslije nastave krenula sam kući, čula korake iza sebe, ali nisam se obazirala. Odjednom je netko iz predavaonice preko puta A. S. pozvao po nadimku, ali nastavila sam dalje i nisam mogla da pretpostavim što će se dogoditi. Nakon sto metara hoda, osjetila sam udarac u predjelu desnog bubrega, nakon čega sam pala. Znala sam da je to bio on', ispričala je profesorica.

Profesorici su na operaciji ugradili umjetni kuk te joj je ozlijeđena nadlaktica.

Incident su vidjeli i ostali učenici koji su se u tom trenutku našli na ulici, ali profesorica Ilić kaže da ona vjeruje da oni ne smiju pričati o tome jer im on prijeti.

Direktor gimnazije u Vladičinom Hanu, Ivica Marković kaže da je učenik nakon incidenta izbačen iz škole, ali zbog 220 izostanaka. 'Potreseni smo zbog svega što se dogodilo profesorici Ilić, jer je ona zaista dobar profesor i čovjek. Nikada za sve ove godine rada nije se dogodio ovako nešto', rekao je Marković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene