449659
449659
449659
449659
449659

SKANDAL U ŠKOLI Učenik došao odjeven u Hitlera

  • , 09.09.2016., 14:54
  • Autor:
  • komentara

Učenik je takav došao u školu uz dopuštenje profesorice.

 
 
 
 
Adolf Hitler (Foto: Arhiva/AFP)
Adolf Hitler (Foto: Arhiva/AFP)

Australska škola ispričala se nakon što je dječak, koji je na maskenbal došao odjeven u Adolfa Hitlera, osvojio nagradu za jednog od najbolje maskiranih učenika, piše u petak BBC.

Skandal se dogodio u srijedu u privatnoj školi St. Philip's u Alice Springsu, i to ispred očiju židovskih učenika koji su u školu stigli na razmjenu.  

Djeca su u međuvremenu prihvatila ispriku, a ravnatelj Roger Herbert je potvrdio da je učenik unaprijed pitao učiteljicu može li se maskirati u nacističkog diktatora i da je takav došao uz njezino dopuštenje.

"Sada je apsolutno shrvana zbog toga što je učinila i zabrinut sam za njezino zdravlje", dodao je ravnatelj. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se