Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavila se pred sucem

ŠTIKLOM UBILA DEČKA: Određena joj jamčevina od pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred sucem se pojavila 44-godišnja Ana Trujillo, optužena da je svog dečka Stefana Anderssona ubila visokom šiljastom potpeticom.

Anu Trujillo, optužena za ubojstvo svog dečka, 59-godišnjeg profesora Stefana Anderssona u Houstonu, ispričala je policiji kako je Stefana napala u samoobrani. Kada se jučer pojavila na sudu, sudac joj je odredio jamčevinu od 100.000 dolara (oko 550.000 kuna) da se brani sa slobode, javlja ABC News.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović Pronađeni dokumenti FOTO Je li krvavi zločin mogao biti spriječen? Otkriven još jedan propust sutkinje koja nije ubojici zabranila prilazak žrtvi

>> Uglednog profesora UBILA ŠTIKLOM!

Podsjetimo, Ana i Stefan su noć u kojoj se dogodilo ubojstvo proveli u obilaženju barova i vratili se u stan oko 2 ujutro. Ana je nešto kasnije nazvala hitnu službu 911 i prijavila napad.

Policija je stigavši u stan na tlu ugledala mrtvo tijelo Stefana s nekoliko ubodnih rana na glavi, koje se pripisuju šiljastim 'stiletto' potpeticama njegove partnerice.

Podrijetlom Šveđanin, Andersson je bio profesor na sveučilišnom centru za nuklearne receptore i stanične signale, specijaliziran za reproduktivno zdravlje žena. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene