Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko ubojstvo u Srbiji

Ubojicu djevojaka snimile nadzorne kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere kazneno-popravnog doma u Ćupriji snimile su T.M., ubojicu djevojaka iz Krušara, neposredno prije i nakon zločina.

Vijest je to koju je za Press potvrdio Milan Obradović, direktor Uprave za izvršenje kaznenih kazni. On je tijekom obilaska novog objekta u požarevačkom zatvoru 'Zabela' rekao kako su nadzorne kamere u uskršnjoj noći u 04.65 sati snimile T.M. kako se udaljava od automobila u kojem je počinio zločin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Nevjerojatno: Tinejdžerice snimale video za TikTok pa zapalile gotovo 200 tona slame i pobjegle Slika nije dostupna ORGANIZACIJA BOKO HARAM Oslobođeno 279 nigerijskih učenica: ''Većina nas je imala ozlijeđena stopala, rekli su da će ustrijeliti sve koji ne mogu hodati''

>> Strava: Ubio najbolje prijateljice pa se pridružio potrazi

Snimka je predana policiji koja je identificirala ubojicu. Na snimci se vidi i automobil u kojem su 20 minuta ranije 26-godišnja Ivana Stojković i 19-godišnja Biljana Obradović prošli pokraj KP doma u Ćupriji i uputili se prema mjestu na kojem je počinjen zločin. Policija je zaključila kako je T.M. natjerao djevojke da se odvezu do Ade. Tamo je dva puta pucao Ivani u glavu, a Biljani, koja je pokušala pobjeći, prvo je pogodio nogu, a zatim joj je ispalio hitac u sljepoočnicu.  Sljedećeg dana T.M. pridružio se obitelji koja je tragala za djevojkama. Dvostruku ubojica priznao je policiji da je počinio zločin.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene