Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čedomorstvo u Francuskoj

Ubojica osam beba: Laknulo mi je sada kad svi znaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je ubila osam svoje novorođene djece priznala je krivnju i rekla da joj je laknulo sada kada to više ne mora tajiti.

46-godišnja Dominique Cottrez koja ima dvije odrasle kćeri optužena je za ubojstva. Istražiteljima je ispričala kako je nakon lošeg iskustva s prvom trudnoćom odlučila da nikada više neće posjetiti liječnika. Stoga je djecu je na svijet donijela sama i stavila ih u plastične vrećice. Zakopala je dvoje novorođenčad u vrtu, a ostale sakrila u smeću, rekao je tužitelj Eric Vaillant.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija određen pritvor Majka šestomjesečnom djetetu davala lijek za shizofreniju: "Dobivalo je napade, bilo je u stanju katatonije, doslovno kao biljka"

>> Osmerostruko čedomorstvo: Majka optužena, otac nije

>> Otac i majka iza kuća zakopali osam novorođenčadi

Vincent Loria iz susjednog sela kazao je da poznaje supruga žene koja je ubila djecu te da je ‘veoma drag i jednostavan čovjek koji puno radi’. Jean-Marie Carlier, lokalni uzgajatelj češnjaka rekao je da ljudi ne mogu shvatiti taj čin. 'Mislim da je morala imati nekakav razlog kojeg mi nismo svjesni, ali morate imati psihološke probleme da učinite nešto takvo’, kaže Carlier.

Nakon otkrića tijela beba, u pritvoru su završila oba roditelja, no otac je pušten, a majka je priznala ubojstva. Rekla je kako je potpuno svjesna toga što je učinila, ali nije željela imati više djece niti otići liječniku. Dodala je da joj je sada, kada svi znaju istinu, laknulo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene