Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presudio sam sebi?

Ratni veteran koji je pobio šest članova obitelji pronađen mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki vojnik osumnjičen za ubojstvo šestero članova svoje obitelji u Pennsylvaniji pronađen je mrtav u utorak nakon dvodnevne potrage, objavile su lokalne vlasti, dodajući da je ubojica umro od posljedica 'ozljeda koje si je sam zadao'.

Pennsylvanijska policija dva je dana nedaleko od Philadelphije tražila iračkog ratnog veterana Bradleya Williama Stonea (35) osumnjičenog za ubojstvo svoje bivše supruge, bivše punice, njezine majke, bivše šogorice i još dvoje članova obitelji, među kojima i 14-godišnje nećakinje. Njegov 17-godišnji nećak teško je ranjen.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Nermin Sulejmanović Monstrum Nermin Sulejmanović Sahranjen nakon što mu je tijelo četiri mjeseca bilo u hladnjači: Bivšu suprugu brutalno ubio pred djetetom

Stoneovo tijelo pronađeno je u šumskom području udaljenom oko jednog kilometra od njegova doma u Pennsburgu, gradiću koji se nalazi 80 km sjeverozapadno od Philadelphije.

Glavna tužiteljica okruga Montgomery Risa Vetri Ferman rekla je da će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok Stoneove smrti. 'Međutim, na temelju onoga što smo pronašli na mjestu događaja, vjerujemo da si je sam nanio ozljede i oduzeo si život', rekla je na konferenciji za novinare Vetri Ferman.

Tragedija u Zlataru: Ustrijelio suprugu ilegalnom puškom

Mediji su izvijestili da je Stone od 2002. bio pripadnik rezervnih snaga američke mornarice, a 2011. napustio je vojsku. Navode i da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Bjegunac je ubojstva počinio u tri grada, najprije u Soudertonu ubivši bivšu šogoricu, njezina supruga i njihovu 14-godišnju kćer. Njihov 17-godišnji sin je preživio napad i hospitaliziran je, kazala je Vetri Ferman. Nakon sat vremena policija je primila poziv iz obližnjeg Lansdalea u kojemu je ubio bivšu punicu i njezinu majku, a u narednih pola sata policija je dobila još jedan poziv ih susjednog mjesta Lowe Salforda u kojemu je pronađena mrtva njegova bivša supruga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene