Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odobravao njegov postupak

Ubojica dviju djevojaka ugledao se na Kapisodu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
T.M. prije nego što je ubio bivšu djevojku Ivanu Stojković i njezinu prijateljicu Biljanu Obradović pričao je po selu kako je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin zbog 'velike, prave ljubavi', samo da je pogriješio što je ubio sebe.

T.M. iz Krušara koji je ubio dvije djevojke izgleda da se ugledao na Filipa Kapisodu, piše Press. Saznaje da je T.M. u policiji prvo negirao zločin, a sve je priznao tek nakon što je pao na detektoru laži. Rekao je da je Ivanu ubio zbog neuzvraćene ljubavi, a Biljanu jer je rasturila njihovu vezu. Mještani sela Krušare kod Ćuprije su u šoku, kažu da T.M. nije prijetio Ivani, no tvrde da se u zadnje vrijeme čudno ponašao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Nevjerojatno: Tinejdžerice snimale video za TikTok pa zapalile gotovo 200 tona slame i pobjegle Slika nije dostupna ORGANIZACIJA BOKO HARAM Oslobođeno 279 nigerijskih učenica: ''Većina nas je imala ozlijeđena stopala, rekli su da će ustrijeliti sve koji ne mogu hodati''

>> Ubio dvije djevojke zbog neuzvraćene ljubavi

>> Epilog krvave romanse: Filip ubio Kseniju prijateljevim pištoljem

'Ivana je dugo bila u vezi s T.M., no prekinuli su još prije tri godine. Iako ju je jako volio, nikada nije pokazivao znakove ljubomore niti joj je prijetio. Bio je u kontaktu s Ivanom, a čak se družio i s njezinim bratom', ispričali su mještani. 'No, nakon smrti manekena Filipa Kapisode i Ksenije Pajčin prije tri tjedna, on je u nekoliko navrata pravdao Filipov postupak. Pričao je po selu da je 'Filip ubio Kseniju zbog velike i prave ljubavi, ali da je jedino pogrešno što je ubio i sebe', dodaju mještani. Kažu kako im je ta izjava bila vrlo čudna, no nikome nije padalo na pamet da bi T.M. mogao ubiti Ivanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene