Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred djetetom

Ubio ženu jer je mislio da ga vara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mirnom brdskom selu Trešnjeva glava, udaljenom oko 18 kilometara od Zenice, dogodio se zločin.

U obiteljskoj kući ubijena je žena koju je, oko jučerašnjeg podneva, pucnjem iz vatrenog oružja hladnokrvno likvidirao njezin suprug.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Čija je neaktivnost najodgovornija za zlostavljanje žena u Hrvatskoj? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Obiteljsko nasilje Ubijena žena više puta prijavljivala supruga: Čije je nepostupanje najodgovornije za njezinu smrt?

Prema kazivanju susjeda ubojstvo se dogodilo na katu obiteljske kuće Mujčinovića, u kojoj su živjeli s maloljetnim devetogodišnjim sinom. Nakon što su se iz kuće čuli pucnji, susjedi su pozvali interventne službe, a nakon dolaska, policijski tim je zatekao muža kako mirno sjedi pored ubijene supruge.

'Policija ga je lišila slobode zbog osnovane sumnje da je izvršio ubojstvo i privela ga u prostorije za privođenje. Očevidne radnje na mjestu ubojstva obavili su ovlašteni službenici Policijske postaje Centar u prisustvu dežurne tužiteljice Senade Tarabar, koja je zatražila proširenje istražnih radnji u skladu sa zakonskim ovlastima', navode iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Vraćala se iz izlaska: Djevojčicu (14) ubio očuh, mislio da je provalnik

S obzirom da se ubojstvo dogodilo u prostorijama obiteljske kuće, teško je doći do informacija o motivu, ali se neslužbeno saznaje da je najvjerojatnije u pitanju suprugova ljubomora. Inače, bračni par Mujčinović nije imao većih obiteljskih problema, oboje su bili zaposleni, ali prema kazivanju susjeda, kao razlog ubojstva mogla bi biti ljubomora i tvrdnje izvršitelja ubojstva da mu je supruga bila nevjerna.

Još je žalosnija činjenica da se sve to dogodilo u prisustvu djeteta, koje su susjedi sklonili s mjesta zločina. Istražne radnje u ovom slučaju su u tijeku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene