Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio suprugu i tijelo stavio pod bor s darovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roger Goswell, 66-godišnji umirovljenik iz Engleske, ubio je svoju suprugu i njezino tijelo zajedno s darovima stavio pod božićno drvce, te sjeo u automobil i počinio samoubojstvo zabivši se pri punoj brzini u drvo nedaleko od kuće.

Roger je bio još živ kada je stigla Hitna pomoć, no ubrzo je podlegao ozljedama. Kada je policija otišla javiti tužnu vijest njegovoj 63-godišnjoj supruzi Susan, uzalud su zvonili na vrata. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje HDZ Sve za glasove Neki biraju, a drugi uzimaju sve redom: Od kemijskih i upaljača do sadnica, cekera i karata

Kako nitko nije otvarao, a Susanin automobil je bio parkiran ispred kuće, nakon nekog vremena razbili su ulazna vrata i pronašli tijelo umirovljene učiteljice zajedno s umotanim darovima i božićnim ukrasima ispod bora. 

"Čini se da je Roger prvo ubio suprugu, a potom i odlučio ubiti i sebe", rekli su u policiji.  

Susjedi bračnog para su šokirani. 

"Susan je bila divna osoba. Rogera nisam toliko dobro poznavala, no ona je bila vrlo zabavna i draga. Ne mogu vjerovati da se tako nešto dogodilo u mojoj neposrednoj blizini. Znajući što se dogodilo toj sirotoj ženi ne mogu uživati u blagdanima", rekla je 53-godišnja Eileen Rogers. 

Susan i Roger inače, imaju dvije kćeri, 39-godišnju Rebeccu i 42-godišnju Sarah. Jučer je ispred ulaznih vrata kuće u kojoj se dogodila tragedija ostavljen buket cvijeća s porukom "Voljenoj i odanoj majci. Mama, volimo te". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene