Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na tulumu

UBIO 5 MLADIH: Izbo ih na studentskoj zabavi pa pobjegao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je osumnjičenog za napad u Calgaryju uhitila pomoću pseće jedinice. Prebačen je u bolnicu zbog ugriza. Ubijena petorka bila je u kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama.

Pet ljudi poginulo je u nasilnom kućnom partiju u Calgaryju. Sve žrtve, četiri muškarca i jedna žena, su u kasnim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama. Tri osobe proglašene su mrtvima na mjestu događaja, dok ih je dvoje od zadobivenih ozljeda preminulo u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga

Do nasilja je došlo u u kući u četvrti Brentwood oko 1.30 sati po lokalnom vremenu. Osumnjičeni za napad, koji je izbo pet ljudi,  pobjegao je iz kuće, a policija ga je uhvatila pomoću pseće jedinice. Kasnije je prebačen u bolnicu na liječenje od ugriza pasa, javja News Calgary.

Dečka do smrti izbola štiklom: Šokirala ju kazna!

Motiv napada još uvijek nije poznat, a u tijeku je istraga koja bi trebala utvrditi što se točno dogodilo na zabavi.

Susjedi su objasnili kako je riječ o kući koja se iznajmljuje, a studenti Sveučilišta Calgary u njoj su se zabavljali od ponedjeljka. Objasnili su da sa studentima nikad nisu imali problema, a ni ovaj put nisu bili glasni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene