Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio muškarca koji mu je spasio kćer darovavši joj bubreg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srpskom selu Brezjak nedaleko od svoje kuće usmrćen je 58-godišnji Dragoslav Tešić. Policija je uhitila bivšeg policajca Milenka Burmazovića čijoj je 14-godišnjoj kćeri Verici ubijeni Dragoslav prošle godine darovao bubreg.

Policija Burmazovića sumnjiči da je Tešiću nožem nanio smrtonosne ozljede. Okrivljeni je Tešiću prijetio jer je prije nekoliko dana spriječio fizičko nasilje Burmazovića nad suprugom, o čemu je obaviještena i policija.

Pročitajte i ovo Zvonko Pelicarić - 2 Medicinska senzacija Jučer na operaciji, danas otpušten: Pacijent kojem je inovativnim zahvatom zaleđen i odstranjen tumor opisao svoje iskustvo - "Gotovo kao da sam zub izvadio" Slika nije dostupna životinja se mučila Turist iz Mađarske skočio s jahte na labuda i usmrtio ga: "Prijateljima na brodu bilo je urnebesno smiješno"

Tešić je pak svojevremeno 14-godišnjog Verici Burmazović, kćeri okrivljenog, spasio život darovavši joj bubreg. Za taj je nesebični čin dobio i plaketu "Večernjih novosti" za najplemenitiji pothvat godine. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene