Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio djevojku nakon što ga je odbila u reality showu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost u Španjolskoj bijesna je na producente reality showa 'El diario de Patricia' jer su u show pozvali osuđenog nasilnika koji je, nakon što je u emisiji odbila njegovu prosidbu, ubio bivšu djevojku.

Ricardo Antonio Navarro (30) uhićen je zbog sumnje da je u nedjelju navečer ubio 30-godišnju bivšu djevojku Svetlanu Orlovu. 

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ivan Mikuljan Stigla presuda Mladić oslijepio nakon premlaćivanja: "Sin HDZ-ovca Culeja i ostali moraju u zatvor, od mene su napravili invalida"

Ricardo, iz mjesta Alicante, sudjelovao je u emisiji 'Patricijin dnevnik' koja je u Španjolskoj veoma popularna. 

Svetlana je ruska državljanka koja je prije osam godina došla živjeti u Španjolsku. Samohrana je majka, a s Ricardom je neko vrijeme bila u vezi. No, tužila ga je zbog nasilja, za što je on i osuđen na 11 mjeseci zatvora. 

Nesretna Svetlana je, 14. studenog, došla na gostovanje u emisiju. Nije ni slutila da su producenti stupili u kontakt s njezinim bivšim momkom. Kada je Navarro kleknuo pred nju nudeći joj pomirenje i prsten, ona je, šokirana, samo tiho procijedila 'ne'. 

'Ti si mi sve. Bez tebe sam ništa', pripremio je Navarro odgovarajući govor. 

Svetlani je očito bilo vrlo neugodno. 

Tek nakon ubojstva javnost je saznala da je Navarro osuđen na zatvorku kaznu od 11 mjeseci zbog obiteljskog nasilja te je izdan nalog za zabranu približavanja Svetlani na manje od 500 metara. Kazna je bila uvjetna, a nasilnik je bio nedostupan policiji, pa mu nije uručila ni presudu ni nalog. 

U nedjelju navečer, četiri dana nakon nastupa u emisiji, Svetlana je pronađena u dizalu ispred svog stana, prerezanog grkljana. 

Preminula je sljedeći dan, a Navarro je odmah uhićen. 

Nakon groznog događaja, javnost traži ukidanje emisije, optužujući ih da su se neodgovorno postavili te da nisu provjerili sve potrebno, a sve radi gledanosti. 

'Ljudi koji stvaraju televizijske emisije trebali bi naučiti da ne smiju manipulirati ljudskim životima u svrhu veće gledanosti', kaže predstavnik Udruženja televizijskih gledatelja.

Na TV kuću sručila se lavina kritika i optužbi za suučesništvo u zločinu. 

Producenti tvrde kako ni na koji način nisu mogli znati za presudu protiv Navarra. Odbijaju odgovornost za ubojstvo do kojeg je došlo nakon emisije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene