Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretni farmer

Ubio 51 kravu pa počinio samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u američkoj saveznoj državi New York objavila je u petak da je u mjestu Copake jedan farmer ustrijelio svoju 51 mliječnu kravu i na kraju okrenuo pušku na sebe.

Policija je pronašla tijelo 59-godišnjeg Deana Piersona u njegovoj štali u Copakeu u četvrtak. Jedan posjetitelj pronašao je poruku koju je Pierson ostavio na vratima štale, u kojoj je pisalo da ne ulaze već da zovu policiju. Policija je kazala samo da je Pierson imao osobnih problema, kako je izvijestio lokalni list Register-Star.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez Predsjednik SAD-a Joe Biden Čeka se reakcija SAD-a Zbog smrti američkih vojnika raste pritisak na Bidena: "Jedini odgovor mora biti razorna vojna odmazda"

Selo Copake nalazi se u okrugu Columbia, 185 kilometara sjeverno od New Yorka. Lokalni farmeri u petak su zakopali krave izvan štale. Oni nisu željeli raspravljati o Piersonu ili o tome što se dogodilo, ali je jedan od njih rekao da su ovo teška vremena za farmere, navodi Register-Star na web stranici. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene