Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrala na povjerenje

Ubila 20 umirovljenica radi novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 39-godišnja Ruskinja uhićena je zbog sumnje da je počinila 20 ubojstava u sedam godina.

Glasnogovornica policije u Sverdlovsku rekla je da su ubijene osobe bile umirovljenice. 39-godišnjakinja je nudila pomoć starijim osobama u kućnim poslovima kako bi zadobila njihovo povjerenje i kako bi je one pustile u kuću, prenosi Telegraph. 'Žrtve je ubijala udarcima u glavu, a nakon što bi ih ubila ukrala bi im novac,' rekli su iz policije.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" David Kozak Objavila policija Novi detalji krvavog pohoda ubojice iz Praga: Prije pokolja na fakultetu ubio i svojeg oca

'20 ubojstava prijavljeno je u nekoliko gradova u regiji i sva su imala istu poveznicu.' U policiji kažu da je motiv ubojstava koristoljublje. Neimenovana ubojica inače ima dvije kćeri od kojih jedna živi s njom, dok je druga u domu.

2007. godine Rusiju je šokiralo suđenje Aleksandru Pičuškinu koji se hvalio da se zbog ubojstva 48 ljudi osjećao kao Bog. Pičuškin je rekao da je htio ubiti 64 osobe, po jednog čovjeka za svako šahovsko polje. Osuđen je na doživotni zatvor i psihijatrijsko liječenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene