Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubilački napad

Ubijeni zapovjednici Revolucionarne garde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko zapovjednika iranske Revolucionarne garde poginulo je u samoubilačkom napadu u provinciji Sistan-Balučistan, na jugo-istoku zemlje, saznaje BBC.

Iranski državni mediji javljaju da je najmanje 20 ljudi poginulo, a više desetaka ranjeno u napadu u provinciji Sistan-Balučistan. Zapovjednici su kasnije danas imali zakazan sastanak sa plemenskim vođama. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad, koji je osudio glasnogovornik iranskog parlamenta.

Pročitajte i ovo Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

'Teroristi su definitivno namjeravali poremetiti sigurnost u provinciji', rekao je glasnogovornik Ali Larijani na otvorenoj sjednici parlamenta koju je prenosio državni radio.
Među poginulim zapovjednicima su i general Nur Ali Šoštari, zamjenik zapovjendika kopnenih snaga Garde i Radžab Ali Mohamadžadeh, komandant provincijskih snaga, navodi iranska državna agencija Irna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene