Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Precijenio se

Muškarac u balonu na vodi spašen u posljedni tren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na put od nekoliko stotina kilometara, muškarac je ponio samo nekoliko čokoladica, bocu vode, GPS i satelitski telefon.

Muškarac koji je u balonu za hodanje po vodi, tzv. zorbi, pokušao prijeći od obale Floride do Bermuda spašen je u posljednji tren.

Reza Baluchi pokušao je oboriti svjetski rekord, no stvari su za njega u startu pošle krivo. Obalna straža reagirala je odmah nakon što je u srijedu dobila dojavu da je muškarac u balonu krenuo iz Miamija tražeći upute za smjer, piše news.com.

Pronašli su Baluchija koji je trčeći unutar balona pokušavao napredovati po morskoj površini. Sa sobom je ponio sam nekoliko čokoladica, bocu vode, GPS i satelitski telefon. Iz Obalne straže upozorili su ga da je to što radi opasno i da se treba vratiti, no on nije odustajao. Stoga im nije preostalo drugo nego da ga promatraju na njegovom suludom putovanju narednih nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

Djevojčicu 'progutala' rupa u pijesku, nije joj bilo spasa

No, u noći s petka na subotu, Baluchi je kolabirao i poslao poziv u pomoć. Pronašli su ga 105 kilometara daleko od obale Floride. Nije imao ozljeda, ali su iz Obalne straže već najavili da će mu poslati – račun za spašavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene