Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Kataru

U velikom požaru u trgovačkom centru poginulo 19 osoba, od toga 13-ero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici katarske vlade novinare izvijestili da su svi stradali bili stranci, a iz Madrida je potvrđeno kako je među stradalom djecom četvero bilo iz Španjolske.

Najmanje devetnaest osoba, od kojih je trinaestoro djece nastradalo je u požaru koji se dogodio u trgovačkom centru Villagio Mall u Dohi u Kataru, izvijestio je Reuters.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

U požaru je ozlijeđeno i sedamnaest ljudi od kojih je četvero djece. Dužnosnici katarske vlade novinare izvijestili da su svi stradali bili stranci, a iz Madrida je potvrđeno kako je među stradalom djecom četvero bilo iz Španjolske.

Katarski ministar unutarnjih poslova kazao je kako još uvijek nije poznato kako je došlo do požara te je dodao da je istraga u tijeku. U požaru su stradala četiri nastavnika i dva zaštitara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene