Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u obitelji

U tri godine ubile joj se tri kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I treća kćer Britanke Kate Borau pronađena je mrtva, a sumnja se da je uzrok smrti, kao i kod njezinih sestara, samoubojstvo.

Majka čije su dvije kćeri počinile samoubojstvo vješanjem otkrila je da je život izgubila i treća kćer, 25-godišnja Emily. Ona je pronađena mrtva nakon zastoja srca, a vjeruje se da je noć prije konzumirala droge, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna strava u australiji Tomislav u obiteljskom domu našao mrtvu suprugu i njihovo troje djece: Hrvatica ubila djecu pa sebe?

Emily je život izgubila tri godine nakon što su se njezine sestre, 17-godišnja Isabel i 21-godišnja Ana objesile. S majkom iz Suttona, ostala je još jedna, 20-godišnja kćer Jenny i desetogodišnji sin Hannes.

Na web stranicama posvećenima studentici Isabel i manekenki Ani majka je napisala: ‘Moja treća kćer Emily umrla je jučer uslijed predoziranja drogom. Sada je sa svoje dvije sestre. Dragi Bože, molim te da ih čuvaš dok ja ne budem mogla biti s njima.’

Emily je u stanu u Londonu pronašla njezina prijateljica. ‘Kate je veoma shrvana. Kako netko može trpjeti toliko boli. Sve su djevojke bile predivne i činilo se da imaju mnogo razloga za život’, rekla je prijateljica.

Prije tri godine, Kate je u kući pronašla mrtvu kćer Isobel, a pokraj tijela bila je poruka na kojoj je pisalo: ‘Volim vas, nastavite dalje i budite snažni’. Osam tjedana kasnije ubila se i kćer Anna na isti način. Smrt Emily ipak je sumnjiva policiji, pa je u tijeku istraga radi li se uistinu o samoubojstvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene