Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao po kolegama, dvoje ozlijeđenih

VIDEO Jedan napadač mrtav, policija traga za drugim osumnjičenikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Došlo je do nove pucnjave u SAD-u u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

U predgrađu Denvera došlo je do pucnjave u jednoj srednjoj Arapahoe. Jedan je učenik s prostrijelnom ranom prevezen u bolnicu i u teškom je stanju, dok se za drugog učenika ne zna o kakvim se točno ozljedama radi. Kako javlja CNN, šerif Grayson Robinson je kazao da je osumnjičeni mrtav.

Šerif je novinarima kazao i da je napadač bio učenik škole, ali je odbio otkriti njegov identitet. 'Nismo bili u mogućnosti pronaći drugog osumnjičenog, ali to je dio istrage koja je u tijeku, kazao je.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Ponovo se okupili "Srbijo stani, djeca ti nisu sigurna. Djecu vam nećemo oprostiti": Novi prosvjed roditelja učenika ubijenih u "Ribnikaru" Ilustracija Strava u SAD-u Nova pucnjava u školi, poginula jedna osoba: "Moramo stati na kraj ovoj pošasti oružanog nasilja"

Newtown: U javnost puštena snimka poziva upomoć iz škole u kojoj je ubijeno 26 osoba

Učenici su polako napuštali zgradu s rukama iznad glave te se okupili na atletskom stadionu gdje ih je policija pretresala, dok su roditelji zamoljeni da dođu u obližnju crkvu u kojoj se trebaju naći sa svojom djecom.

Sve škole na tom području su zatvorene, a blokirani su i svi prilazi školi.

Inače, srednja škola Arapahoe se prostire na gotovo 24.000 četvornih metara, a pohađa je više od 2.200 učenika. Izgrađena je 1964. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene