Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autom pod kamion

U teškoj automobilskoj nesreći poginulo sedam osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju beogradskih medija do nesreće je na magistralnom putu Pančevo - Alibunare došlo noćas, oko 1:45 sati, kada je osobno vozilo marke Opel Kadet podletjelo pod prikolicu kamiona koji je zbog kvara bio na putu.

Na magistralnom putu Pančevo - Alibunar kod Beograda noćas je došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo sedam osoba.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Kamion se zabio u obiteljsku kuću drama u ranu zoru Kamion se sudario s autom pa udario u kuću, ljudi u šoku: "Probudio nas je jak udarac. Čulo se struganje"

Prema pisanju beogradskih medija do nesreće je došlo noćas, oko 1.45 sati, kada je osobno vozilo marke opel kadet podletjelo pod prikolicu kamiona koji je zbog kvara bio na putu.

B92 neslužbeno doznaje da su svih sedam putnika bili Romi kao i da su se svi poginuli nalazili u automobilu. Navodno i da su od siline sudara, kako su novinarima prenijeli u pančevačkoj bolnici, svi putnici smrtno stradali na licu mjesta. Identitet stradalih policija još nije objavila, ali se zna da je vozač kamiona zadržan u policiji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene