Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjedi protiv stranaca

U sukobu s huliganima i desničarima ozlijeđena 44 policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 4000 huligana i militanata krajnje desnice odazvalo se na poziv, marširajući u nedjelju popodne u napetom ozračju, uzvikujući slogane poput 'stranci van'.

Četrdeset četiri policajca ozlijeđena su u sukobima s huliganima tijekom okupljanja koje je organizirala krajnja desnica u nedjelju u Koelnu, objavila je policija u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog Slika nije dostupna Generalni štrajk u Brazilu Neredi i nasilje: Napadnuta predsjednička vila, zapaljeni autobusi, sukobi s policijom

Dvadesetak nasilnih prosvjednika privedeno je, istaknuo je glasnogovornik koelnske policije. Nekoliko sati nakon završetka okupljanja, neki su huligani nastavili s neredima u središtu grada.

Organizacija krajnje i islamofobne desnice Pro NRW pozvala je na okupljanje, pod imenom skupine 'huligani protiv salafista'.

Najmanje 4000 huligana i militanata krajnje desnice odazvalo se na poziv, marširajući u nedjelju popodne u napetom ozračju, uzvikujući slogane poput 'stranci van', po njemačkoj novinskoj agenciji DPA.

Putnici zaboravljeni u autobusu na pisti

Policija koja je pokušavala ograničiti prosvjed i izbjeći incidente s oko 500 protuprosvjednika organizacija ljevice, također prisutnih, upotrijebila je 'suzavac, palice i vodene topove u pokušaju preuzimanja nadzora nad situacijom' tijekom popodneva, izjavio je glasnogovornik policije dok su na policajce bacane boce, kamenje i petarde. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene