Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća brodova

U sudaru dva broda u Italiji šest mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski je brod potonuo nakon sudara s brodom pod beliškom zastavom kod luke Ravenna.

Dvije su se osobe utopile, a još su četiri nestale u moru pa se vjeruje da su poginule, objavile su u nedjelju talijanske vlasti nakon sudara dvaju trgovačkih brodova na uzburkanome moru kraj Italije.

Pročitajte i ovo Nasukan teretni brod iz Ukrajine Prenosi žitarice Nasukao se ukrajinski brod, zatvoren jedan od najprometnijih morskih prolaza na svijetu Slika nije dostupna Opremljen projektilima Iranski ratni brod prvi put prelazi ekvator: Jedan važan detalj se taji

Turski brod s 11 članova posade potonuo je nakon sudara s brodom pod beliškom zastavom. Bilo je to na kilometar i pol od jadranske luke Ravenne, a vidljivost je bila slaba, rekao je predstavnik obalne straže.

Nemirno more: U sudaru brodova nestala posada

Gradonačelnik Ravenne Fabrizio Matteucci rekao je na talijanskoj državnoj televiziji da su svi poginuli i nestali Turci s turskoga broda Gokbela koji je potonuo nakon sudara s Lady Azizom oko 9 ujutro.

'Dvoje je poginulih i četvero nestalih', rekao je i dodao da je najnovije podatke primio od predstavnika obalne straže koji vodi operaciju spašavanja otežanu maglom i nemirnim morem.

Nisu objavljena imena poginulih i nestalih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene